Liefdesboeketten tegen CORONA

Een floriste uit Kruisem levert in deze moeilijke periode boeketten aan huis. Ze geeft ze de naam liefdesboeketten. #spreadlovenotcorona.

In deze bizarre tijden moeten we flexibel zijn en positief ingesteld. We kozen ervoor om hier aan bij te dragen.
We brengen sfeer en liefde aan huis. Al snel bestelden heel wat mensen onze levendige boeketten om elkaar een hart onder de riem te steken. In ons ateliertje gonst het van de bedrijvigheid.

Elke deur waar we aanklopten (met onze handschoenen aan) zagen we verraste gezichten. Mensen die liever niet te veel contact hadden, mensen die zeiden dat ze in quarantaine zaten, mensen die spontaan begonnen huilen van geluk, mensen die zin hadden in een babbel, ik die zin had in een babbel (van op afstand), mensen die het niet hadden verwacht, mensen die verjaarden, mensen die aan het rouwen waren …

Telkens unieke verhalen, van achter ons deur, mooie mensen, ieder zoals hij of zij is. De boodschappen die we op de wenskaarten mogen schrijven zijn hartverwarmend. We gaan samen op zoek naar verbintenis, vanuit ons kot, en die is er, wees daar maar zeker van! We voelen ze elke dag, van op afstand, aan jouw deur.

Vergelijkbare berichten