Top Padding

Een bloemstuk voor elk belangrijk moment

Bottom Margin

Bloemabonnementen

Uw partner, een familielid of medewerker in de bloemetjes zetten? Een bloemenabonnement om uw woning of kantoor regelmatig van verse bloemen te voorzien? Of als origineel geboorte- of huwelijksgeschenk? MiFleur gaat voor een bloemrijk resultaat! De bloemen worden bovendien geleverd op het adres naar keuze. Zolang het maar in de buurt van onze thuisbasis Kruishoutem is.

MiFleur fleurt mensen op.
Een bloemenabonnement is een geschenk waar heel lang en telkens opnieuw van genoten kan worden.
Je kiest zelf welk formaat van boeket , hoeveel keer en met welke frequentie.
Onze boeketten zijn uniek en seizoensgebonden.

 

Bekijk onze bloemabonnementen

Bottom Padding

Trouwfeest

MiFleur geeft uw trouwfeest dat tikkeltje meer, door florale aankleding te voorzien die de persoonlijkheid van het koppel accentueert: bruidsboeket, boutonnière, bloemenkronen, polsbandjes, corsages voor de bruidsmeisjes, decoratie van de voertuigen (ja, ook de paarden!): op basis van grondig overleg creëren wij een uniek resultaat, die de dag extra memorabel maakt.
We hechten belang aan persoonlijkheid. Werken steeds op maat en bieden op deze manier uniek werk, van een bruidsboeket tot de volledige aankleding van jullie feestlocatie.

Hoe we werken

Eerste gesprek ( in ons atelier, op locatie of telefonisch)
Bespreken van stijl en sfeer, mogelijkheden bekijken, budget overlopen
Persoonlijk Voorstel
Voorstel op maat met gedetailleerde prijsopgave + moodboard
Verdere verloop
Bijsturen voorstel, praktisch details bespreken, afspraken maken.
( eventueel in samenspraak met de weddingplanner ) en/of locatie
De dag zelf
Levering, opbouw, styling op locatie + afbouw
Genieten van al het moois!
We kijken er naar uit kennis te maken! We zijn benieuwd naar jullie verhaal!

Contacteer ons

Bottom Padding

Fleurige workshops

Zelf aan de slag met bloemen en genieten van het creatieproces: dat is de kern van onze fleurige workshops. Extra meerwaarde: de workshops gaan altijd door op een mooie locatie mét uitgelezen catering. Op die manier bieden ze een totaalervaring. Familiebijeenkomst, vrijgezellen of teambuilding? Onze workshops staan garant voor een unieke herinnering/belevenis.
Neem een kijkje tussen onze geplande workshops.
Een fleurige workshop aanvragen kan ook steeds, leuk als teambuilding, vrijgezellen, familiebijeenkomst, verjaardagsfeestje

We luisteren naar je verhaal en doen graag een creatief voorstel.
Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zorgen voor alles, brengen al het materiaal mee en coachen jullie ( zelfs degene zonder groene vingers) tot een mooi eindresultaat waar je versteld van staat!

Ga naar onze workshops

Bottom Padding

EVENTS EN FEESTJES

De aankleding van een feest of event is een niet te onderschatten succesfactor. Met de juiste bloemen en florale accenten creëren we een feestelijke (atmo)sfeer die een onvergetelijke indruk maakt.
Voor elke belangrijke levensgebeurtenis hebben wij de juiste bloemen(combinaties).
We zorgen er voor dat je event een spraakmakende indruk nalaat. Als creatieve bloemenpartner zetten we jouw merk, bedrijf op de juiste manier in de picture. We creëren met seizoen bloemen het perfecte bloemenverhaal.

Hoe we werken

Eerste briefing
Opdracht doorlopen, stijl en sfeer afstemmen, budget opmaken
Creatief Voorstel
Voorstel op maat met prijsopgave
Samenwerken
Bijsturen voorstel, praktische en technische details bespreken
afspraken maken, draaiboek doornemen
Tijdens het event
Logistiek en transport, opbouw, styling op locatie + afbouw

Ik heb interesse!

Bottom Padding

BLOEMENSTYLIST

Josefien vertaalt het gevoel van mensen in bloemen en groen, omdat die gevoelens soms moeilijk te verwoorden zijn. Daarom is het resultaat uniek en exclusief. Om die reden is MiFleur ook bloemen en groen stylist en -consultant, die uw interieur floraal aankleedt, zodat het nog meer uw persoonlijkheid en dat van uw bedrijf uitstraalt – dat is de groene draad in ons werk. Wil je dit graag doortrekken naar jouw buiteninterieur? Guerill tuinontwerp (doorklik) is hier de ideale partner voor!

Laat ons langskomen

Bottom Padding

Rouwbloemen

Omdat bloemen zo veel meer zeggen dan woorden! Wanneer je een geliefde verliest is het belangrijk omringd te worden met mensen die je steunen. We willen graag bijdragen aan een mooi en waardig afscheid. We luisteren graag naar je verhaal, naar het levensverhaal van de geliefde en creëren een uniek afscheidsbloemwerk. Ook de plek waar afscheid genomen wordt van de geliefde kan subtiel gedecoreerd worden door ons. Contacteer ons gerust om jullie wensen te bespreken.

Neem contact op

Bottom Padding