Top Padding

MiFleur: uw bloemenatelier

Bloemenatelier MiFleur is het passieproject van Josefien Goethals, gestart in 2014. Het idee erachter? Bloemen en planten vormen een taal waarmee jouw uniek verhaal mee verteld kan worden. Met de juiste bloem of plant op de juiste plaats versterk jouw verhaal.

Bottom Padding

Totaalplaatje

MiFleur werkt niet alleen op maat maar ook duurzaam. We werken met seizoensgebonden en duurzame materialen (indien mogelijk fair trade, zo weinig mogelijk steekschuim, leveranciers met bepaalde labels en certificaten, transport onder andere via fietskoeriers …). Geen gebruik van onnodige plastic verpakkingen. Tijdens het seizoen halen we ons materiaal bij lokale bio kwekers. Bovendien werkt Josefien nauw samen met tuinontwerper Guerill, zodat we u ook écht een totaalproject kunnen aanbieden.

Bottom Padding

Persoonlijkheid voor alles

Event aankleding op maat van bedrijf, merk of persoon (privé events). Bloemen komen pas volledig tot hun recht wanneer MiFleur de bestemm(el)ing kent. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek op voorhand zo belangrijk. Wie zijn de bruid en bruidegom eigenlijk? Van wie wordt afscheid genomen en waarom was die persoon zo bijzonder? Waarom precies is de medewerkster het waard om een bloemenabonnement te krijgen? Op basis van dat gesprek creëren wij een bloemig resultaat waar mensen letterlijk van opfleuren. Hierbij zijn wij niet bang om out-of-the-box te denken.

Bottom Padding

Bloemenstylist

Josefien vertaalt het gevoel van mensen in bloemen, omdat die gevoelens soms moeilijk te verwoorden zijn. Daarom is het resultaat (volstrekt) uniek en exclusief. Om die reden is MiFleur ook bloemenstylist en -consultant, die uw interieur,zowel zakelijk als privé floraal aankleedt, zodat het nog meer uw persoonlijkheid uitstraalt – dat is de groene draad in ons werk. Interieur , terras aankleding en in samen spraak met Guerill tuinontwerp.

Bottom Padding